Friday, December 23, 2011

Nå har vi pussa sølvet og vi har montert tre

Pepperkakehus og tante Hege


Montering av pepperkakehuset gikk greit til tross for at bitene er ganske myke. Brent sukker i alle sammenføyninger stiver opp hele greia så dette ble bra.

Juletre i svart buskete plastikk

Juletreet kommer til å duge som stativ for all julepynten og som sted der vi kan stable opp gaver i morgen, før vi pakker dem opp. Det er imidlertid mye her som ikke gir den riktige julestemning. Treet består av mange buskete biter i svart plastikk (butikken var utsolgt for den grønne varianten), det lukter selvfølgelig ikke god frisk gran, jeg fikk ikke kvae på fingrene, og det føles litt feil å gjøre jobben i shorts og t-skjorte, lett solbrent etter boklesing på terrassen. På den positive siden kan vi dog notere at det ikke var problematisk å få treet til å stå i lodd (ståltrådbasert - her er det bare å bøye til ønsket form).

Allikevel, skal dette bli bra julefeiring, karamellpuddingen er ferdigstekt og alt tyder på at den er vellykket. Hovedretten i morgen blir "Pork rack". Dette er kotelettkam med bein og potensiale for en deilig svor - og vi har akkevitt (norsk selvfølgelig).

No comments:

Post a Comment